Om os

Danske Lægers Sundheds Service er et selskab i European LifeCare Group. European LifeCare Group har siden 1998 tilbudt en lang række sundhedsydelser til mange virksomheder, kommuner og organisationer. Vi servicerer mere end 1.300 virksomheder hvert år fra vores sundheds- og forskningscentre, der er fordelt over hele landet. Vi har blandt andet klinikker i København, Århus, Odense og Aalborg.

Vores team af læger og sygeplejersker, har alle et stort kendskab til idrætsmedicin og fysiologi og er uddannede inden for ernæring og coaching.

European LifeCare Group er et af landets største private selskaber inden for sundhed og healthcare.

Selskabet blev etableret i 1998 som Danske Lægers Vaccinations Service ApS. I 2002 fusionerede selskabet med Lægernes Vaccinations Center A/S og blev dermed den absolut største udbyder af vaccinationer i Danmark. På generalforsamlingen i 2009 blev det besluttet at gennemføre et navneskift til European LifeCare Group.

I 2006 foretog gennemførte selskabet en væsentlig kapitaludvidelse og efter en vellykket fuldtegning blev selskabet noteret på OMX-børsen First North.

For nærmere infomation om European LifeCare group henvises til:

www.europeanlifecaregroup.dk