Virksomheder

Hvem ville ikke gerne have mulighed for at undgå at blive alvorligt syg?

Det er aldrig sjovt at blive syg, hverken for den det går ud over, familien, venner, kollegerne eller arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt at værne om helbredet. Da mange sygdomme kan forbygges hvis de opdages i tide, er det en rigtig god ide at få udført en sundhedsundersøgelse.

Vi hjælper arbejdspladsen med at gennemføre sundhedsprogrammer for de ansatte. Dette sikrer at medarbejderne får mulighed for, at få den nødvendige selvindsigt og hjælp til at komme i gang med en sundere livsstil, hvad enten det drejer sig om mere motion, bedre søvnvaner eller kosten. Mange mennesker der i dag får stress, får det sjældent kun på grund af deres arbejde. Stress skyldes ofte en kombination af at have for meget om ørene i privatlivet, samtidig med at der er pres på arbejdspladsen. De fleste mennesker kunne undgå stress, hvis de fokusere på at mindske pres både på arbejdet og I privatlivet og mange vil have stor gavn af at bruge tid på motion, og dermed på dem selv.

For at hjælpe dine medarbejdere til en sundere livsstil har vi sammensat en række produkter til at hjælpe dem med at komme i gang.

DK Kontakt Sundhedspakke

Kom igang i dag!

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for vejledning er du velkommen til at kontakte os.

70 25 90 40
Info@dlvs.dk

x